Smalle laarzen

Ben je gezegend met dunne benen dan ken je het probleem. Je bent op zoek naar smalle laarzen, die tevens cool zijn. Maar waar vind je die smalle laarzen, die goed om jouw benen en voeten sluiten. Want het merendeel van de schoenenwinkels heeft een standaard assortiment met één wijdte.

De schoenfabrikanten hebben inmiddels een gat in de markt ontdekt. Want er is een toenemende vraag naar smalle laarzen. Want laarzen horen er nu eenmaal bij. Het is een must om een paar laarzen bij je basis outfit te hebben.

Niets is zo lelijk om een paar laarzen aan te hebben, die om jouw kuiten lubberen. Het is niet alleen not done, maar lastig dragen. En na één of twee keer dragen, belanden de laarzen ergens in de hoek, omdat je niet de juiste smalle laarzen hebt kunnen vinden.

Het is niet erg bemoedigend, wanneer je een paar mooie laarzen ziet en je al van te voren weet, dat ze toch niet passen. Niemand wil geld uitgeven voor iets dat toch niet wordt gedragen.

Treur niet, dit is verleden tijd, want nu kan je enigszins te kust en te keur gaan wat de smalle laarzen betreft. Het vergt misschien een beetje zoeken, maar uiteindelijk zul je de smalle laarzen vinden waar je altijd van hebt gedroomd.